Kupi ovaj proizvod
Hot Block
POGLEDAJTE LETAK Hot Block
ISPIS DETALJA ZA Hot Block


 

Hot Block je inovativan proizvod u obliku paste koji blokira prijenos izravne i vodljive topline kod lemljenja i zavarivanja na bilo kojj površini ili metalima.

 

Primjenjiv je na površinama kao što je bakar, aluminij, mesing, čelik i drugi. Temperaturu lemljenja od 454 °C snižava za do 90% odnosno na 45 °C. Kod zavarivanja učinkovito sprječava prijenos topline na temperaturama do 1 649 °C. Hot Block blokira direktan prijenos topline na ventile, spojeve, gumene, plastične i druge dijelove. Neophodan je za zaštitu povratnih i kuglastih ventila te termostatskih ekspazionih ventila (TXV). Za razliku od sličnih proizvoda, Hot Block je namijenjen za višekratnu uporabu. Proizvod je bez mirisa, nije toksičan i može se koristiti sa svim plinovima za lemljenje i zavarivanje.


KARAKTERISTIKE:
  • Zaustavlja prijenos topline do 1650 °C
  • Netoksično
  • Biorazgradivo
  • Za višekratnu uporabu
  • Blokira direktan i konduktivan prijenos topline
  • Štiti dijelove osjetljive na toplinu
  • Zaustavlja oštećenja boja, iskrivljenje i deformaciju materijala

PODRUČJA PRIMJENE:

Preporuča se za sve površine materijala, uključujući ventile, spojeve, dijelove, kompozitne ploče, bakar, mesing te gumu i plastiku.


Video:
Ostali proizvodi

POGLEDAJTE LETAK Hot Block
ISPIS DETALJA ZA Hot Block

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Degenia Velebitica
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite KLIMA
Znak * označava obavezna polja