Kupi ovaj proizvod
RECTORSEAL ®T PLUS 2®
ISPIS DETALJA ZA RECTORSEAL ®T PLUS 2®


 

RECTORSEAL T PLUS 2 je nestvrdnjavajuća brtvena masa za brtvljenje cijevnih navoja koja sadrži teflon i sintetička vlakna za maximalne rezultate brtvljenja. RECTORSEAL T PLUS 2 može se koristiti na željezu, galvaniziranom čeliku, nerđajućem čeliku, bronci, bakru, aluminiju, polietilenu, pojačanom fiberglasu, PVC, CPVC i ABS. Pogodan za radne temperature od - 26°C do 236°C i za pritiske od 690 bara za tekućine i 138 bara za plinove. Nije toksičan. Idealan za upotrebu na cijevima kroz koje prolazi pitka voda (vruća i hladna), DWV, prirodni plinovi, komprimirani zrak i većina drugih plinova (goriva).

 

Sintetska vlakna raspršena u smolastoj bazi s inertnim mineralnim dodacima omogućuje najučinkovitije i trenutačno brtvljenje. Mali koeficijent trenja omogućuje čvršće spojeve s manjom snagom pritezanja.


KARAKTERISTIKE:
 • Obogaćen teflonom
 • Omogućuje trenutačno brtvljenje
 • Ne stvrdnjava
 • Omogućuje naknadno pritezanje i otpuštanje
 • Upotrebljava se za cijevi za pitku vodu
 • Ne zgrušnjava se i ne suši u limenci
 • Formuliran za plastične i metalne cijevi
 • Jednostavno se primjenjuje
 • Podmazuje i štiti navoje
 • Bezolovan i ne sadrži druge metale
 • Temperaturno područje rada varira od -20 °C do 236 °C
 • Za pritiske do 690 bara (tekućine) i 138 bara (plinovi)

PODRUČJA PRIMJENE:

RECTORSEAL T PLUS 2 može se koristiti na nizu metalnih i plastičnih cijevi uključujući željezo, galvanizirani čelik, nehrđajući čelik, mjed, bakar, aluminij, polietilen, pojačani fiberglas (staklo-plastika), PVC, CPVC, ABS.
RECTORSEAL T PLUS 2 preporučuje se za cijevi kroz koje prolazi : zrak pod pritiskom, freoni, plinoviti dušik, rashladna ulja, para, voda, ulje za loženje, plinoviti vodik, inertni plinovi prirodni plin, LPG, razrijeđene kiseline itd.

NE PREPORUČA SE ZA KISIK.


UPUTE ZA UPOTREBU:
KORAK 1.
RECTORSEAL T PLUS 2 čuvati i koristiti na temperaturi između -7°C i 60 °C. Promiješati prije upotrebe. Masu nanijeti po cijeloj dužini na čisti konusni navoj.

KORAK 2.
Za cijevi promjera do 1 1/4” nanositi masu samo na muške navoje, kod većih promjera masu nanijeti na muške i ženske navoje.

KORAK 3.
Za cijevi do 2” ,nakon što se maximalno pritegne rukom, potrebno je pritegnuti do tri puna kruga, dok je za veće promjere potrebno pritegnuti do dva puna kruga.

NAPOMENA:

Dodatno pritezanje može biti potrebno, ali nemojte prenapregnuti navoje. 

 
INSTALACIJE SE MOGU ODMAH STAVITI POD PRITISAK! 

Ostali proizvodi

ISPIS DETALJA ZA RECTORSEAL ®T PLUS 2®

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Degenia Velebitica
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite GRIJANJE
Znak * označava obavezna polja