Novo u ponudi – Zerocal

Novo u ponudi – Zerocal
ISPIS DETALJA ZA Novo u ponudi – Zerocal
Novo u ponudi – Zerocal – uređaj za uklanjanje kamenca u bojlerima i drugim sanitarnim uređajima.

ZeroCal je najinovativniji i najkompaktniji sistem za zaštitu od kamenca sa snažnim zaštitnim djelovanjem na izmjenjivače topline u bojlerima i drugim sanitarnim uređajima za grijanje. Dizajniran je tako da omogućuje montiranje na vodoravno i okomito postavljene cijevi.

ZeroCal je jedini uređaj koji Vas upozorava kad se treba nadopuniti kao bi nastavio svoje zaštitno djelovanje i optimizirao operativne troškove Vašeg bojlera.

Sistem za uklanjanje kamenca je potpuno automatiziran. Dvije operacije potrebne za održavanje su vrlo jednostavne i signaliziraju se zvučnim alarmom i posebnom bojom lampice: žutom za nadopunu sredstva i crvenom za zamjenu baterije.

Ugradnjom Zerocala produžujete životni vijek Vašeg bojlera, štedite energiju i troškove servisiranja te omogućujete konstantnu dostupnost vruće vode.

ISPIS DETALJA ZA Novo u ponudi – Zerocal

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Fernox
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite KLIMA
Znak * označava obavezna polja