Kupi ovaj proizvod
Actabs®  TABLETE -Tablete za održavanje drenažne tavei  linije odvodnje kondenzata
ISPIS DETALJA ZA Actabs®  TABLETE -Tablete za održavanje drenažne tavei  linije odvodnje kondenzata


ACTABS® EE, ACTABS®, ACTABS® XX, ACTABS® W i ACTABS® JR. su tablete koje odstranjuju ili sprečavaju većinu začepljenja kondenzata u drenažnoj tavi i liniji odvodnje uređaja za kondicioniranje zraka i hlađenja do kojih dolazi zbog nastajanja bakterijske sluzi, hrđe, prašine iz zraka, mulja i ostalih krutih tvari. Kad se u drenažne tave stave tablete, spriječit će pojavu neugodnih mirisa. ACTABS JR tablete osim što održavaju drenažnu tavu i liniju odvodnje čistom odlikuju se ugodnim osvježavajućim mirisom.


PODRUČJA PRIMJENE:

Actabs® EE rabi se u sustavima od 3,5 KW do 21 KW.
Actabs® je veća verzija za sustave od 21 KW do 56,22 KW. Predviđen je za uređaje za kondicioniranje zraka komercijalne veličine koji se obično ugrađuju u motelima, hotelima, bolnicama, staračkim domovina, školama, stanovima i poslovnim zgradama.
Actabs® XX je najveći od patentiranih automatskih dozatora. Projektiran je za sustave od 56,22 KW i više s većim volumenom protoka kondenzirane vode.
Actabs® JR su pojedinačne tablete pakirane u većoj ekonomičnoj ambalaži. Koriste se za jednomjesečno tretiranje svih sustava. Actabs® JR tablete osim što održavaju drenažnu tavu i liniju odvodnje čistom odlikuju se ugodnim osvježavajućim mirisom.
Posebno prikladne za male i uske drenažne tave.
U rezervoarima ovlaživača zraka Actabs® JR tablete kontroliraju pojavu neugodnog mirisa.


UPUTE ZA UPOTREBU:
KORAK 1.
Patentirani automatski dozator s tabletama izvadite iz vanjske plastične vrećice. Položite dozator s rupicama okrenutim prema dolje na drenažnu tavu što je moguće dalje od ispusnog otvora. Pazite da jedina tableta na kraju dozatora bude najudaljenija od ispusnog otvora. Kod izuzetno prljavih drenažnih tava dobro je očistiti drenažnu tavu prije polaganja dozatora. Nečistoća bi mogla začepiti otvor na dnu dozatora i onemogućiti doziranje.

KORAK 2.
Actabs® EE - koristite jedan dozator na svakih 0,162 kvadratnih metara površine drenažne tave.

NAPOMENA:

Dodajte još 12 tableta svaka 3 mjeseca ili svaki put kad se pojave neugodni mirisi.


Ostali proizvodi

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Degenia Velebitica
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite MILOC
Znak * označava obavezna polja