Kupi ovaj proizvod
CoolSafe® - Sredstvo za čišćenje klima i rashladnih uređaja
ISPIS DETALJA ZA CoolSafe® - Sredstvo za čišćenje klima i rashladnih uređaja


CoolSafe® - Sredstvo za čišćenje rashladnih i klima uređaja u području hrane

CoolSafe® je učinkovito sredstvo za čišćenje kondenzatora i isparivaća rashladnih i klima uređaja. Njegova jedinstvena formula ukloniti će sve uobičajene nečistoće, tj. ostatke organskih materijala i hrane sa lamela i spirala rashladnih i klima uređaja uz minimalnu opasnost za korisnika i neposrednu okolinu. Sredstvo je dovoljno blago da se može koristiti u vrlo osjetljivim prostorima za pripremu, spremanje i rukovanje hranom. CoolSafe® je idealan za korištenje kod staklenih vitrina za hlađenje hrane, velikih hladnjaka i zamrzivača. CoolSafe® je također idealan za čišćenje izmjenjivača kod klima uređaja u restoranima i kuhinjama. CoolSafe® je formuliran od prirodnih kiselina koje su dozvoljene za prehrambene proizvode.

Glavni sastojci imaju Američku FDA oznaku "Generalno je potvrđeno kao sigurno“

CoolSafe® ima NSF Certifikat kojim se potvrđuje da je prihvatljiv kao sredstvo za čišćenje izmjenjivača rashladnih i klima uređaja u,  i oko područja gdje se priprema, proizvodi i čuva hrana.


PODRUČJA PRIMJENE:

Čišćenje isparivača i kondenzatora kod:

  • staklenih vitrina za hlađenje hrane,
  • velikih hladnjaka i zamrzivača,
  • klima uređaji u restoranima i kuhinjama
  • ostalih prostora u kojima se rukuje, proizvodi i čuva hrana

UPUTE ZA UPOTREBU:
KORAK 1. - UPUTE - Spirale isparivača
Razrjeđivanje: 5 dijelova vode. Ugasite radnu jedinicu i izolirajte električne dijelove. Nanesite razrijeđeni CoolSafe® pomoću raspršivača pod malim pritiskom tako da mlaznicu raspršivača postavite što je moguće bliže spirali. Spiralu čistite od vrha prema dolje. Ostavite spiralu uronjenu u proizvod. CoolSafe® ne smije doći u kontakt s hranom. Proizvod ostavite da djeluje 5-10 minuta, a zatim čistom vodom isperite svu prljavštinu. Ispiranje vodom ne može našteti materijalima ili opremi koji se nalaze u blizini.

KORAK 2. - UPUTE - Kondenzatori
Razrjeđivanje: 3 dijela vode. Čišćenje je učinkovitije, ako je kondenzator još uvijek topao. Nanesite razrijeđeni CoolSafe® pomoću raspršivača pod malim pritiskom tako da mlaznicu raspršivača postavite što je moguće bliže spirali. Spiralu čistite od vrha prema dolje. Ostavite spiralu uronjenu u proizvod. CoolSafe® ne smije doći u kontakt s hranom. Proizvod ostavite da djeluje 5-10 minuta, a zatim čistom vodom isperite svu prljavštinu. Ispiranje vodom ne može našteti materijalima ili opremi koji su u okruženju.

NAPOMENA:

Ovaj proizvod mogu koristiti jedino stručno educirane osobe. Preporučuje se detaljno proučavanje „Uputa za uporabu“. Pravilna uporaba ovisi o uvjetima rada. Kod neprimjerene uporabe, ne prihvaćamo odgovornost za loše rezultate ili štete nastale iz iste.  Advanced Engineering neprekidno usavršava proizvod. Zbog navedenih razloga, neki materijali i specifikacije mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti.


Ostali proizvodi

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Degenia Velebitica
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite GRIJANJE
Znak * označava obavezna polja