Kupi ovaj proizvod
CoolSafe - Sredstvo za čišćenje klima i rashladnih uređaja
ISPIS DETALJA ZA CoolSafe - Sredstvo za čišćenje klima i rashladnih uređaja


CoolSafe - Sredstvo za čišćenje rashladnih i klima uređaja u području hrane

 

CoolSafe je učinkovito sredstvo za čišćenje kondenzatora i isparivaća rashladnih i klima uređaja. Njegova jedinstvena formula ukloniti će sve uobičajene nečistoće, tj. ostatke organskih materijala i hrane sa lamela i spirala rashladnih i klima uređaja uz minimalnu opasnost za korisnika i neposrednu okolinu. Sredstvo je dovoljno blago da se može koristiti u vrlo osjetljivim prostorima za pripremu, spremanje i rukovanje hranom. Idealan  je za korištenje kod staklenih vitrina za hlađenje hrane, velikih hladnjaka i zamrzivača. CoolSafe je također idealan za čišćenje izmjenjivača kod klima uređaja u restoranima i kuhinjama. CoolSafe je formuliran od prirodnih kiselina koje su dozvoljene za prehrambene proizvode.

 

Glavni sastojci imaju Američku FDA oznaku "Generalno je potvrđeno kao sigurno“

 

 

CoolSafe ima NSF Certifikat kojim se potvrđuje da je prihvatljiv kao sredstvo za čišćenje izmjenjivača rashladnih i klima uređaja u,  i oko područja gdje se priprema, proizvodi i čuva hrana.


PODRUČJA PRIMJENE:

Čišćenje isparivača i kondenzatora kod:

  • staklenih vitrina za hlađenje hrane,
  • velikih hladnjaka i zamrzivača,
  • klima uređaji u restoranima i kuhinjama
  • ostalih prostora u kojima se rukuje, proizvodi i čuva hrana

UPUTE ZA UPOTREBU:
KORAK 1. - UPUTE - Spirale isparivača
Razrjeđivanje: 5 dijelova vode. Ugasite radnu jedinicu i izolirajte električne dijelove. Nanesite razrijeđeni CoolSafe pomoću raspršivača pod malim pritiskom tako da mlaznicu raspršivača postavite što je moguće bliže spirali. Spiralu čistite od vrha prema dolje. Ostavite spiralu uronjenu u proizvod. CoolSafe ne smije doći u kontakt s hranom. Proizvod ostavite da djeluje 5-10 minuta, a zatim čistom vodom isperite svu prljavštinu. Ispiranje vodom ne može naštetiti materijalima ili opremi koji se nalaze u blizini.

KORAK 2. - UPUTE - Kondenzatori
Razrjeđivanje: 3 dijela vode. Čišćenje je učinkovitije, ako je kondenzator još uvijek topao. Nanesite razrijeđeni CoolSafe pomoću raspršivača pod malim pritiskom tako da mlaznicu raspršivača postavite što je moguće bliže spirali. Spiralu čistite od vrha prema dolje. Ostavite spiralu uronjenu u proizvod. CoolSafe ne smije doći u kontakt s hranom. Proizvod ostavite da djeluje 5-10 minuta, a zatim čistom vodom isperite svu prljavštinu. Ispiranje vodom ne može našteti materijalima ili opremi koji su u okruženju.

NAPOMENA:

Ovaj proizvod mogu koristiti jedino stručno educirane osobe. Preporučuje se detaljno proučavanje „Uputa za uporabu“. Pravilna uporaba ovisi o uvjetima rada. Kod neprimjerene uporabe, ne prihvaćamo odgovornost za loše rezultate ili štete nastale iz iste. Advanced Engineering neprekidno usavršava proizvod. Zbog navedenih razloga, neki materijali i specifikacije mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti.


Ostali proizvodi

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Degenia Velebitica
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite MILOC
Znak * označava obavezna polja