Kupi ovaj proizvod
DrainSafe - Sredstvo za odčepljenje linije odvodnje kondenzata
ISPIS DETALJA ZA DrainSafe - Sredstvo za odčepljenje linije odvodnje kondenzata


Drainsafe je snažno sredstvo za odčepljivanje odvoda kod rashladnih sustava. Izrađen je tako da brzo otapa sve nakupine prljavštine i biološke naslage.

 

Navedene nakupine su uobičajene u odvodima kondenzatora kod rashladnih spremnika i hladnjaka za mliječne proizvode, a koje  mogu uzrokovati blokiranje sustava i širenje bakterija. S obzirom da sadrži jake industrijske formule, DrainSafe je prihvatljiv za uporabu u odvodima i u blizini područja gdje se obrađuje hrana.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

KORAK 1. - Uklonite višak vode

Ako je moguće, uklonite sav višak vode iz posude kondenzatora i odvoda. Polako ulijevajte DrainSafe u posudu i pustite da uđe u odvod. DrainSafe ne smije doći u kontakt s prehrambenim proizvodima.

 

                                                            KORAK 2. - Ostavite da djeluje

                                                        Ostavite DrainSafe da djeluje u posudi i odvodu kondenzatora pet minuta, ili dok se nečistoće ne                                                                      uklone. Ispirite svježom vodom 2-3 minute. Ponavljajte postupak, ako je potrebno, sve dok se                                                                          nečistoće ne uklone.


Ostali proizvodi

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Degenia Velebitica
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite MILOC
Znak * označava obavezna polja