Kupi ovaj proizvod
Komplet za čišćenje i dezinfekciju klima uređaja CLEAN-N-SAFE - Uradi sam
ISPIS DETALJA ZA Komplet za čišćenje i dezinfekciju klima uređaja CLEAN-N-SAFE - Uradi sam


Komplet ''Uradi sam'' je praktično rješenje za samostalnu upotrebu kod kuće ili u uredu.

 

Komplet Clean-n-Safe sadrži:

  • Sredstvo za čišćenje - Clean-n-Safe aerosol
  • Sredstvo za dezinfekciju - D.V.Coil Disinfectant 0,5lit
  • Miris - Aria (jedan od četiri mirisa; Lemon, Vanilla, Pure, Mint)

 

D.V. COIL DISINFECTANT je sredstvo za dezinfekciju koje je formulirano za uništavanje bakterija plijesni i gljivica. Sredstvo uspješno djeluje na široki spektar bakterija. Ako se rabi prema uputama uništava: Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus i Salmonella Choleraesuis, uzročnike gripe A i Hongkonške gripe te herpesa simplex tip 2. Djeluje fungicidno na Trichophyton mentagraphytes i sprječava razvoj plijesni. Učinkovito odstranjuje neugodne mirise koji su posljedica metabolizma mikroorganizama. Pomaže u otklanjanju uzroka sindroma “bolesnih zgrada” kod osjetljivijih osoba.

 

CLEAN-N-SAFE aerosol je bezkiselinsko, nenagrizajuće sredstvo u spreju za čišćenje isparivača i zrakom hlađenih kondenzatora. Efikasno čisti i uklanja nečistoću i masnoću sa isparivača i kondenzatora klima i rashladnih uređaja. Sigurno je za upotrebu i ekološki prihvatljivo. Biorazgradivo je i predstavlja vrlo malu opasnost za životinje, biljni i vodeni svijet. Za razliku od drugih jakih kiselinskih i lužnatih sredstava, ovaj visoko učinkovit proizvod neće kemijski oštetiti lamele, okolne metale, pokrovne materijale, HVAC ili drugu opremu.

 

ARIA je posebno dizajniran osvježivač prostora namijenjen za korištenje u klima uređajima. Proizveden od inovativnog materijala, ne ometa strujanje zraka te ne smanjuje učinkovitost uređaja. Proizvod je dostupan u četiri različita, ugodna mirisa.


Ostali proizvodi

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Degenia Velebitica
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite MILOC
Znak * označava obavezna polja