Klima i grijanje Miloc Klima uređaji - Novosti Standard D.V. dobio znak “Hrvatska Kvaliteta”

Standard D.V. dobio znak “Hrvatska Kvaliteta”

Standard D.V. dobio znak “Hrvatska Kvaliteta”
ISPIS DETALJA ZA Standard D.V. dobio znak “Hrvatska Kvaliteta”
Hrvatska gospodarska komora pokrenula je 1997. godine “Projekt vizualnog označavanja hrvatskih proizvoda” dodjelom znakova “Hrvatska kvaliteta” i “Izvorno hrvatsko” .

Pravo uporabe znaka “Hrvatska kvaliteta” dodjeljuje se proizvodima i uslugama koji/e posjeduju natprosječnu kvalitetu i koji su proizvedeni na području Republike Hrvatske, odnosno uslugama koje se pružaju na području RH. Znak “Hrvatska kvaliteta” kupcu je jamstvo da je riječ o proizvodima i uslugama koji jamačno predstavljaju sam vrh svjetske ponude u svojoj klasi.

 

Savjet projekta vizualnog označavanja hrvatskih proizvoda donio je na svojoj 40. sjednici koja je održana 14.10.2008. odluku o dodjeli znaka „Hrvatska kvaliteta“ „Standardu čišćenja, dezinfekcije i redovnog održavanja uređaja za klimatizaciju - Degenia Velebitica“. Znak „Hrvatska kvaliteta“ za Standard Degena Velebitica uručen je firmi Miloc 19. veljače 2009. god.na svečanoj dodjeli znakova „Hrvatska kvaliteta“i „Izvorno Hrvatsko“.

 

Standard Degenia Velebitica je 199. proizvod/usluga koja nosi znak „Hrvatska kvaliteta“

ISPIS DETALJA ZA Standard D.V. dobio znak “Hrvatska Kvaliteta”

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Degenia Velebitica
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite MILOC
Znak * označava obavezna polja