CoolSafe® koncentrat (5lit)

k13111

HRK 294

HRK 73.5


HRK 367.50


Opis proizvoda

CoolSafe® je učinkovito sredstvo za čišćenje  spirala kod sustava za hlađenje.

Njegova jedinstvena formula ukloniti će sve uobičajene nečistoće, tj. ostatke organskih materijala i hrane na spiralama rashladnih uređaja uz minimalnu opasnost za korisnika i neposrednu okolinu. Sredstvo je dovoljno blago da se može koristiti u vrlo osjetljivim prostorima za pripremu i spremanje hrane. CoolSafe® je idealan za korištenje kod staklenih  vitrina za hlađenje hrane, velikih hladnjaka i zamrzivača. CoolSafe® je također idealan za čišćenje spirala klima uređaja  u restoranima i kuhinjama.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

KORAK 1. - UPUTE - Spirale isparivača

Razrjeđivanje: 5 dijelova vode. Ugasite radnu jedinicu i izolirajte električne dijelove. Nanesite razrijeđeni CoolSafe® pomoću raspršivača pod malim pritiskom tako da mlaznicu raspršivača postavite što je moguće bliže spirali. Spiralu čistite od vrha prema dolje. Ostavite spiralu uronjenu u proizvod. CoolSafe® ne smije doći u kontakt s hranom. Proizvod ostavite da djeluje 5-10 minuta, a zatim čistom vodom isperite svu prljavštinu. Ispiranje vodom ne može našteti materijalima ili opremi koji se nalaze u blizini.KORAK 2. - UPUTE - Kondenzatori

Razrjeđivanje: 3 dijela vode. Čišćenje je učinkovitije, ako je kondenzator još uvijek topao. Nanesite razrijeđeni CoolSafe® pomoću raspršivača pod malim pritiskom tako da mlaznicu raspršivača postavite što je moguće bliže spirali. Spiralu čistite od vrha prema dolje. Ostavite spiralu uronjenu u proizvod. CoolSafe® ne smije doći u kontakt s hranom. Proizvod ostavite da djeluje 5-10 minuta, a zatim čistom vodom isperite svu prljavštinu. Ispiranje vodom ne može našteti materijalima ili opremi koji su u okruženju.

NAPOMENA:

Više o mjerama sigurnosti možete pronaći na listi podataka o sigurnosti. 

Ovaj proizvod mogu koristiti jedino stručno educirane osobe. Preporučuje se detaljno proučavanje „Uputa za uporabu“. Pravilna uporaba ovisi o uvjetima rada. Kod neprimjerene uporabe, ne prihvaćamo odgovornost za loše rezultate ili štete nastale iz iste.  Advanced Engineering neprekidno usavršava proizvod. Zbog navedenih razloga, neki materijali i specifikacije mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti.


PrijavaRegistracija

VAŠA KOŠARICA

Artikla u košarici: 0

Ukupno: HRK 0

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Degenia Velebitica
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite GRIJANJE
Znak * označava obavezna polja