Klima i grijanje Miloc Web trgovina Grijanje Fernox Neutralizator sustava (2kg)

Fernox Neutralizator sustava (2kg)

g120131

HRK 377

HRK 94.25


HRK 471.25


Opis proizvoda

Super koncentrat
KARAKTERISTIKE:

  • Neutralizira vodu sustava nakon uporabe Super koncentrata za čišćenje sustava
  • Priprema sustav za primjenu inhibitora korozije
  • Osigurava usklađenost s odredbama o zaštiti okoliša
  • Slobodno – protočni prašak za laku uporabu s uređajima za ispiranje ili primjenu putem F&E spremnika ili injektora (za zabrtvljene sustave)

PODRUČJA PRIMJENE:


Koristi se zajedno s Fernox super koncentratom za čišćenje sustava. Neutralizira sve kiseline u sustavu nakon čišćenja i priprema sustav za primjenu inhibitora korozije i kamenca. Kiseline koje ulaze u odvodne jame najveći su problem za nadležne vlasti koje se bave očuvanjem voda. Uporaba Super koncentrata za neutraliziranje sustava nakon čišćenja kiselinama osigurava usklađenost s odredbama o zaštiti okoliša.


UPUTE ZA UPOTREBU:


KORAK 1.

Za detaljne upute o provođenju čišćenja sustava centralnog grijanja uz uporabu Super koncentrata i neutralizatora sredstva za čišćenje sustava, pročitajte upute koje se nalaze u pakiranju. Proizvod se može usipati u obliku pudera direktno u uređaj za ispiranje. Drugi način uporabe je da se prije uporabe otopi u toploj vodi i tada se proizvod može primijeniti putem F&E spremnika ili, ako se radi o zabrtvljenom sustavu, putem injektora u radijator.KORAK 2.

Jedno pakovanje (2 kg) obično je dovoljno za neutraliziranje jednog pakovanja (1.5 kg) Super koncentrata za čišćenje sustava, nakon čišćenja sustava centralnog grijanja. Voda iz sustava, nakon što se dozvoli da se svi otpaci natalože, trebala bi biti zelene boje. Ako je voda još uvijek crvena, treba se dodati još neutralizatora. Sustav se mora iscijediti i ispirati nekoliko puta sa svježom vodom sve dok voda koja ističe ne postane bistra. Nakon konačnog ispiranja preporuča se da se sustav zaštiti odgovarajućim Fernox Prtoctorom.KORAK 3.

Kod cilindra s jednostrukim indirektnim dovodom npr. ''Primatic'' ili sličnim, moraju se koristiti kemikalije s pitkom vodom.

NAPOMENA:

 

Fizička svojstva

  • Boja: bijela
  • Miris: nema
  • Oblik: prah
  • pH: 11.8 pri 10% w/w u vodi
  • SG: (pakirano) 1.74

 

Pakiranje, rukovanje, skladištenje

Fernox super koncentrat neutralizator sustava isporučuje se u posudama od 2 kilograma. Fernox super koncentrat neutralizator sustava klasificiran je kao iritirajuće sredstvo. Iritira oči. Nosite odgovarajuće rukavice. U slučaju kontakta s očima, odmah isperite s puno vode i potražite liječnički savjet.

 

In single feed indirect cylinders, e.g. ‘Primatic’ or similar, potable water chemicals must be used.


PrijavaRegistracija

VAŠA KOŠARICA

Artikla u košarici: 0

Ukupno: HRK 0

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Degenia Velebitica
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite GRIJANJE
Znak * označava obavezna polja