Klima i grijanje Miloc Web trgovina Čišćenje sistema grijanja Rector 1kg - sredstvo za uklanjanje kamenca

Rector 1kg - sredstvo za uklanjanje kamenca

k25121

HRK 165

HRK 41.25


HRK 206.25


Opis proizvoda

RECTOR – SREDSTVO ZA UKLANJANJE KAMENCA 1kg – koncentrirano sredstvo u prahu za čišćenje kamenca i ostataka korozije u svim vrstama instalacija, poput bojlera i izmjenjivača topline koji sadrže elemente od bakra, lijevanog željeza, čelika,  nehrđajućeg čelika, aluminija, mesinga, svijetlih legura i lima.

 

UPOTREBA:

Proizvod otopiti u toploj vodi (30-35°C) u omjeru 10 – 15% (1 kg sredstva u 10 l vode). Sadrži indikator istrošenosti – aktivan proizvod je crvene, a istrošen žuto-narančaste boje. Kada otopina promijeni boju iz crvene u žuto-narančastu, ili ako postane mutna i prestane se pjeniti, dodajte još sredstva za čišćenje sve dok se ne prestanu raditi mjehurići u crvenoj kiselinskoj otopini. Nakon čišćenja, preporuča se ispiranje sredstvom za neutraliziranje, a zatim i čistom vodom.

Koristite li pumpu za čišćenje, poklopac na spremniku treba biti otvoren kako bi omogućili izlaz plina ugljičnog dioksida koji nastaje tijekom operacije čišćenja. Proizvod čuvajte u prozračnim prostorijama, dalje od izvora topline i zaštićeno od smrzavanja.

PrijavaRegistracija

VAŠA KOŠARICA

Artikla u košarici: 0

Ukupno: HRK 0

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Degenia Velebitica
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite MILOC
Znak * označava obavezna polja