Kupi ovaj proizvod
FERNOX DS40 SYSTEM CLEANER-Sredstvo za čišćenje centralnog grijanja
ISPIS DETALJA ZA FERNOX DS40 SYSTEM CLEANER-Sredstvo za čišćenje centralnog grijanja


 

Fernox DS40 System Cleaner je sredstvo za brzo i učinkovito uklanjanje naslaga kamenca, mulja i ostalih nečistoća iz sistema centralnog grijanja. Također poboljšava protočnost u sistemu i povećava učinkovitost grijanja. Osim za tretiranje cijelog sistema, može se koristiti i kod pojedinačnih čišćenja bojlera.


KARAKTERISTIKE:
  • Brzo uklanja naslage kamenca, crni mulj i ostale naslage
  • Obnavlja cirkulaciju i poboljšava učinkovitost grijanja
  • Prikladan za upotrebu sa uređajima za ispiranje
  • Slabljenjem sredstvo mijenja boju, žuta boja ukazuje da je sredstvo potrošeno
  • Kompatibilan sa većinom metala koji se najčešće koriste u sistemima grijanja
  • Isporučuje se sa sredstvom za neutralizaciju

PODRUČJA PRIMJENE:

Za brzo-djelotvorno uklanjanje kamenca, crnog mulja (magnetit) i ostalih naslaga iz bojlera i sistema centralnog grijanja. Za brzo i učinkovito čišćenje može se koristiti s uređajima- pumpama za  ispiranje. Može se koristiti i samo za čišćenje izmjenjivača od kamenca u bojleru.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Za detaljne instrukcije o čišćenju sistema centralnog grijanja koristeći DS40 System Cleaner, molimo pogledajte upute unutar kutije.
 
Proizvod se može dodati direktno u jedinicu za snažno ispiranje.
Alternativno, prethodno otopljen u toploj vodi, proizvod se može uliti u sistem  putem F&E spremnika (napojni i ekspanzioni spremnik), ili kod zatvorenih sistema putem Fernox Injectora u radijator.
 
 
1 kutija (1,9 kg) je obično dovoljna za čišćenje tipičnog kućnog sistema za grijanje. Za velike sisteme ili one koji su teže onečišćeni kamencem ili muljem, možda će biti potrebno dodati još praška. Tijekom početka čišćenja, promjena boje (crveno-žuto) ukazuje da se proizvod istrošio i da se treba dodati još praška.
 
 
Jednom kad je čišćenje dovršeno, dodajte vrećice sa System Neutraliserom sve dok otopina ne postane žuta. Ako je voda još uvijek crvena, trebat će dodati još Neutralisera. Ako su 2 vrećice neadekvatne, morat ćete nabaviti dodatne vrećice System Neutralisera od Fernox distributera. Sistem mora biti ispražnjen i ispran nekoliko puta svježom vodom sve dok voda koja se ispušta ne postane čista.
Nakon zadnjeg pražnjenja, preporuča se da se sistem zaštiti koristeći odgovarajući Fernox Protector F1.

NAPOMENA:

Nije za primjenu u spremnicima za grijanje PTV , npr. "Primatic" ili sličnima.

Fernox DS40 System Cleaner je dostupan u pakovanju od 1,9 kg.

 

UPOZORENJE:

DS40 System Cleaner je klasificiran kao iritirajući (Iritirajući za oči). Držati van dohvata djece. Nosite odgovarajuće rukavice.

          


Ostali proizvodi

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Fernox
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite KLIMA
Znak * označava obavezna polja