Kupi ovaj proizvod
Fernox - Protector F1 Expres - Sredstvo za zaštitu od korozije i kamenca
ISPIS DETALJA ZA Fernox - Protector F1 Expres - Sredstvo za zaštitu od korozije i kamenca


Fernox Protector F1 Express je sredstvo u spreju za dugotrajnu zaštitu sustava centralnog grijanja od unutrašnje korozije i stvaranja kamenca. Omogućava dugotrajnu zaštitu kućanskih sustava centralnog grijanja. Sprječava koroziju svih metala koji se nalaze u tim sustavima, tj. željeznih metala, bakra i bakrenih slitina te aluminija. Pogodan je za sve tipove bojlera, radijatora i cjevovodnih sustava. Kompatibilan je sa svim metalima i materijalima koji se obično koriste u sustavima centralnog grijanja.

 

Fernox Protector F1 Express je dizajniran kako bi doziranje sustava centralnog grijanja bilo brzo i jednostavno, bez nereda i neugodnosti za korisnika. Za neprekidnu zaštitu preporučujemo redovitu provjeru razine sredstva Protector F1 (jednom godišnje). Koncentracija proizvoda može se jednostavno izmjeriti pomoću Fernox Protector Test Kit ili 60 Sec Protector Check Strip.


KARAKTERISTIKE:
 • Brz i prikladan za upotrebu – doziranje u 30 sekundi
 • Jednostavan za korištenje, neće uprljati okolni prostor
 • Dodaje se preko radijatorskog adaptera ili napojnog kruga
 • Štiti od korozije i kamenca
 • Nije toksičan, prihvatljiv za okoliš
 • 100% reciklirajuća ambalaža
 • Održava djelotvornost sustava i produljuje životni vijek bojlera
 • Kompatibilan sa svim metalima i materijalima, uključujući aluminij

PODRUČJA PRIMJENE:

Fernox Central Heating Protector F1 Express je sprej dizajniran kako bi doziranje sustava centralnog grijanja bilo brzo i jednostavno, bez nereda i neugodnosti za korisnika. Kao i svi Fernox inhibitori, Protector F1 Express omogućava dugotrajnu zaštitu kućanskih sustava centralnog grijanja od unutarnje korozije i kamenca. Sprječava koroziju svih metala koji se nalaze u tim sustavima, tj. željeznih metala, bakra i bakrenih slitina te aluminija. Pogodan je za sve tipove bojlera, radijatora i cjevovodnih sustava. Fernox Protector F1 kompatibilan je sa svim metalima i materijalima koji se obično koriste u sustavima centralnog grijanja. Za neprekidnu zaštitu preporučujemo redovitu provjeru razine sredstva Protector F1 (jednom godišnje). Koncentracija proizvoda može se jednostavno izmjeriti pomoću Fernox Protector Test Kit ili 60 Sec Protector Check Strip.


NAPOMENA:

Preporučujemo da se sustavi koji se neodržavaju, ili oni s muljevitim talogom, temeljito očiste prije upotrebe zaštitnog sredstva Fernox Protector F1 jer postojeće nakupine mogu oštetiti instalaciju. 

 

Fizička svojstva:

 • Oblik: bistra, prozirna tekućina
 • Miris: slab
 • pH (konc): 7
 • pH (soln): 7.2 – 7.6
 • SG: 1.25 g/cm3 (20°C / 68°F)

 

Primjena i doziranje

Jedno pakovanje od 265 ml će zaštiti sistem prosječne veličine (100 litara ili 10 pojedinačnih radijatora) i može se dodati kroz radijator ili kroz krug za punjenje. Fernox Protector F1 Express se može raspršiti (dispensed) direktno u radijatorski zračni ventil ili kroz krug za napajanje korištenjem odgovarajućeg specijalnog adaptera isporučenog sa proizvodom. Cijeli proces traje manje od 2 minute.

U spremnicima za grijanje PTV , npr. "Primatic" ili sličnima, treba upotrijebiti kemijska sredstva za pitku vodu.

 

Pakiranje, rukovanje i skladištenje

Fernox Protector F1 Express dolazi u bocama (aerosol cans) od 265 ml. Fernox Protector F1 Express svrstan je u sredstva koja nisu štetna, ali kao i sve ostale kemikalije treba ga držati izvan dohvata djece. Ne miješati s drugim kemikalijama. Ne unositi u usta. U slučaju dodira s očima ili kožom, odmah obilno isprati vodom.


Ostali proizvodi

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Fernox
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite MILOC
Znak * označava obavezna polja