Fernox - Set za testiranje vode

Kupi ovaj proizvod
Fernox - Set za testiranje vode
ISPIS DETALJA ZA Fernox - Set za testiranje vode


 

 

Fernox set za testiranje vode daje brzu analizu na licu mjesta glavnih parametara vode, koji mogu utjecati na vijek trajanja sustava centralnog grijanja.


Ovaj set za testiranje ima svu opremu i reagense potrebne za određivanje klorida, bakra, željeza, tvrdoće, pH i razina Fernox Protectora. Sva su testiranja prikladna za uporabu s vodom koja sadrži Fernox Protector /Fernox zaštitu od korozije.


Jednostavna za uporabu, tabela boja izrađena je za željezo, bakar, pH i tvrdoće vode. Jednostavan test pomoću kapljica koristi se za mjerenje razina inhibitora i klorida.

 

 

KARAKTERISTIKE:

  • Za brzu analizu vode na licu mjesta u sustavu centralnog grijanja 
  • Jednostavna tabela boja za mjerenje koncentracije
  • Testiranja za glavne parametre koji utječu na kvalitetu vode

 

Detaljan opis:

Fernox set za testiranje vode ima svu opremu i reagense koji su potrebni za 50 određivanja  razina klorida, bakra, željeza, tvrdoće, pH i Ferenox Protectora u sustavu za centralno grijanje. Način testiranja je vrlo jednostavan i ne zahtjeva formalnu edukaciju. Interpretacija analize vode također se dostavlja s uputama za set za testiranje, kako bi Vam pomogla pri utvrđivanju neophodnih radnji rješavanja problema.

 

Pakiranje, rukovanje, skladištenje


Fernox set za testiranje vode isporučuje se kao kompletan set za testiranje u plastičnoj prijenosnoj kutiji/kovčegu sa svim uputama.


Fernox set za testiranje vode sadrži opasne reagense. Molimo Vas da pročitate listu podataka o sigurnosti materijala te riziku i sigurnosti, koji su navedeni na posudi reagensa. Držite dalje od dohvata djece.


Ostali proizvodi

ISPIS DETALJA ZA Fernox - Set za testiranje vode

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Fernox
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite MILOC
Znak * označava obavezna polja