Kupi ovaj proizvod
KAMCO POWER FLUSH FX2
ISPIS DETALJA ZA KAMCO POWER FLUSH FX2


 

KAMCO POWER FLUSH FX2 je kiselinsko sredstvo za čišćenje korozije, kamenca i ostale prljavštine koja se taloži u sistemima grijanja. Sredstvo je dizajnirano za korištenje sa Power Flushing pumpama i kompatibilno je s većinom metala koji se najčešće koriste u sistemima grijanja. Počinje djelovati odmah čim se ulije u sistem. Nakon čišćenja potrebno je sistem dobro isprati vodom i neutralizirati zaostalu kiselinu sredstvom za neutralizaciju koje se isporučuje zajedno sa POWER FLUSH FX2.

 

Nije potrebno koristit proizvode za pred-tretmane sustava, što proizvod čini ekonomičnim i učinkovitim.  Osim toga brzo otapa i mobilizira naslage hrđe, taloga i korozije koja se nakuplja u sustavu kao posljedica postupnog propadanja, zbog korozije, lošeg održavanja sustava ili korištenja neučinkovitog inhibitora korozije.

 

 

Uklanjanje taloga može riješiti probleme s cirkulacijom kao što su potpuno ili djelomično hladni radijatori, česti propusti u ventilaciji i buke kotlova uzrokovane nakupljanjem taloga u izmjenjivaču topline.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

2,5 lit PowerFlush FX2 trebalo bi biti dostatno za tretman normalnog sistema grijanja prosječno 100 lit (cca. 10 radijatora)

5 litara se treba koristiti za isti sustav koji ima teške probleme s protokom

 

1. KORAK - Otvorite radijatore i ventile. Koristite CLEARFLOW pumpu kako bi mobilizirali relativno lagane otpatke i naslage korozije, a zatim ih isperite kroz odvodni ventil. Zatvorite odvodni ventil i ponovite cirkulaciju CLEARFLOW pumpom kroz sustav.

 

2. KORAK - Dodajte PowerFlush FX2 u CLEARFLOW kapicu prije početka pojedničanog ispiranja radijatora. FX2 se može koristit u hladnom sustavu, iako se paljenjem bojlera nakon apliciranja FX2 u sistem ubržava njegova reakcija.

 

Zatvorite ventile na svim radijatorima, osim onoga na kojem trenutno radite, dopuštajući puni protok nekih 5 minuta. Ponovite postupak na svakom radijatoru. Clearflow pumpu postavite na "dumping mode".  Nastavite s ispiranjem, sve dok voda koja izlazi ne bude potpuno čista.

 

Nakon što izbacite sve naslage iz sistema, dodajte NEUTRALISING CRYSTALS u spremnik Clerflow pumpe i pustite da cirkulira 5 minuta prije konačnog čišćenja, dopuštajući otpadnoj vodi da izađe čista.  Otpadnu vodu provjerite pH papirom.

 

Kako bi zaštitili sustav od buduće korozije, ulijte SYSTEMSAFE DM inhibitor kamenca i korozije u spremnik Clearflow pumpe i pustite da cirkulira kroz sustav u idućih 5 minuta prije nego je iskopčate iz sustava. Koristite 1 litru na sustav od 100 litara vode; ili 1% volumena sustava.


KARAKTERISTIKE:
  • čisti sustav u jednom koraku
  • počinje djelovati odmah
  • ekonomičan
  • učinkovit

NAPOMENA:

PowerFlush FX2 je na bazi kiselina, stoga koristite zaštitnu odjeću, rukavice i naočale.

Kada koristite bilo kakvu kiselinu, postoji opasnost od zapaljenja, stoga osigurajte dovoljno ventilacije u prostoru u kojem radite. Izbjegavajte pušenje.


Ostali proizvodi

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Fernox
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite GRIJANJE
Znak * označava obavezna polja