Kupi ovaj proizvod
KAMCO SYSTEM PRE-CLEAN
ISPIS DETALJA ZA KAMCO SYSTEM PRE-CLEAN


SYSTEM PRE-CLEAN je neutralno sredstvo za čišćenje novih instalacija centralnog grijanja. Učinkovito uklanja ostatke sredstva za lemljenje, krhotine, metalne strugotine, masnoće i ostatke mineralnih ulja.

 

Pred-čišćenjem sustava SYSTEM PRE-CLEAN sprječava nastanak korozije te priprema metalne površine za maksimalnu zaštitu sa SYSTEM SAFE-DM tekućinom za zaštitu od korozije i kamenca.

 

KARAKTERISTIKE:

- neutralizira ostatke korozije

- sprječava koroziju

- učinkovito uklanja masnoću i ostatke mineralnih ulja

- nije potrebna neutralizacija

 

UPUTE ZA UPORABU:

1 lit System Pre-Clean (ili 500 ml System Pre-Concentrat) je dostatan za tretiranje sustava grijanja od 100 litara (prosječno 10/12 radijatora). Za veće sustave doziranje treba biti 1 % volumena sustava.

 

Ako je sistem nov ili prazan, napunite ga vodom nakon što dodate System Pre Clean u spremnik ili ekspanzijsku posudu. Kod postojećih sustava, najprije ispustite 15 lit vode iz sustava. Potom napunite sustav. Alternativno, System Pre-Clean može se unijeti u sustav i direktno u radijatore, koristeći IK6 injektor.

 

Sustav treba normalno raditi minimalno sat vremena, sa svim otvorenim radijatorima i ventilima. Nije potrebno da sustav bude vruć, iako će veća temperatura poboljšati učinkovitost procesa.

 

Isključite pumpu i bojler, ispraznite sustav što je brže moguće te potom ponovno napunite sustav.

 

Uključite pumpu i pustite da cirkulira 15 minuta. Otvorite odvodne ventile kako bi voda ulazila u sustav kroz spremnik i ekspanzijsku posudu, a u isto vrijeme, otpadna voda izlazila iz sustava.

 

Zatvorite ventile i pustite da se sustav potpuno napuni.  Nakon završetka procesa, u sustav treba dodati System Safe, inhibitor korozije i kamenca.


PODRUČJA PRIMJENE:

SYSTEM PRE-CLEAN može se koristiti sa svim metalima koje su uobičajene u sustavima grijanja, uključujući obojene metale, mesing, bakar, aluminiji pocinčani čelik.


Ostali proizvodi

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Fernox
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite MILOC
Znak * označava obavezna polja