SCALEBREAKER HD - Snažna tekućina za uklanjanje hrđe i kamenca

Kupi ovaj proizvod
SCALEBREAKER HD - Snažna tekućina za uklanjanje hrđe i kamenca
ISPIS DETALJA ZA SCALEBREAKER HD - Snažna tekućina za uklanjanje hrđe i kamenca


 

Scalebreaker HD je snažna tekućina namijenjena za čišćenje opreme s tvrdokornim naslagama kamenca. Brzo otapa kamenac i hrđu. Sadrži molekule koje ulaze u tvrdokorne naslage i otapa ih. Sigurno za korištenje na dijelovima od čelika, željeza, bakra, mesinga i plastike.

 

Upute za upotrebu:

Proizvod se razrjeđuje s vodom u koncentraciji između 10 i 15%. Pri nižim temperaturama vode potrebna je veća koncentracija sredstva za maksimalnu učinkovitost. Tako pripremljenu otopinu moguće je primjeniti direktno na uređaj ili je cirkulirati kroz uređaj pomoću namjenske pumpe za uklanjanje kamenca.

Kako se kamenac otapa, stvara se ugljikov dioksid. Proces se može smatrati završenim kada se u otopini više ne stvaraju mjehurići, a otopina je i dalje roze boje. Ukoliko se naslage nisu u potpunosti uklonile i otopina je promijenila boju u žućkastu, potrebno je ili dodati još Scalebreaker HD ili ponoviti postupak čišćenja. Nakon što je postupak čišćenja gotov, potrebno je dodati sredstvo za neutralizaciju i uređaj dobro isprati vodom.

 


NAPOMENA:

 

1. Ne koristiti na dijelovima od nehrđajućeg čelika.

2. Ne koristiti u sistemima centralnog grijanja.

3. Proizvod je siguran za skladištenje i korištenje.

4. S obzirom da je riječ o kiselinskom sredstvu, prilikom korištenja potrebno je koristiti odgovarajuću zaštitnu odjeću i rukavice. 


Ostali proizvodi

ISPIS DETALJA ZA SCALEBREAKER HD - Snažna tekućina za uklanjanje hrđe i kamenca

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Fernox
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite MILOC
Znak * označava obavezna polja