Miloc d.o.o.

Miloc d.o.o.
ISPIS DETALJA ZA Miloc d.o.o.
Sredstva za čišćenje klima, rashladnih uređaja te sistema grijanja namijenjena stručnim osobama, serviserima, montažerima...

Tvrtka Miloc d.o.o. Bjelovar osnovana je 1997.godine. Od 1999.godine tvrtka je zastupnik američke korporacije Rectorseal corp. iz Hustona. Iz širokog asortimana proizvoda Recorseal corp. tvrtka Miloc d.o.o. izdvojila je i tržištu ponudila nekoliko vrsta proizvoda koje smo namjenili prvenstveno stručnim osobama, serviserima, montažerima itd.

 

Već 19 godina uspješno djeluje kako na području unutarnje i vanjske trgovine tako i u velikom djelu hrvatskog gospodarstva, turizmu, plinskoj i naftnoj industriji, i naposljetku u svoje tri prioritetne grane a to su KLIMATIZACIJA, VENTILACIJA I GRIJANJE. Već skoro dva desetljeća na području RH vodimo brigu o kvaliteti zraka u klimatiziranim prostorima na taj način da smo svoje proizvode fokusirali na same uređaje koji su odgovorni za stvaranje osjećaja ugode, bilo to hlađenje ili grijanje.

 

Razvojem tvrtke razvijale su se i njezine djelatnosti koje su ovog trenutka dosegle veoma visoku razinu. Naime osim same trgovine proizvodima tvrtka Miloc d.o.o. organizira brojne edukacijske skupove gdje svojim potencijalnim i postojećim suradnicima nudi najnovija saznanja na području čišćenja, održavanja i dezinfekcije sustava za KLIMATIZACIJU, VENTILACIJU I GRIJANJE.

 

Sve informacije o proizvodima, načinu korišenja, području primjene, pomoć pri prodaji proizvoda, promociji čišćena, održavanja i dezinfekcije sustava za KLIMATIZACIJU, VENTILACIJU I GRIJANJE tvrtka Miloc d.o.o. svakodnevno je na raspolaganju kako svojim poslovnim partnerima tako i budućim potrošaćima bilo to fizičke ili pravne osobe. Vaš zadatak je da si osigurate prostor, da ga uredite i opremite po svom ukusu, odredite u koju ćete ga svrhu koristiti a nama dozvolite da vodimo brigu o kvaliteti zraka kojeg ćete udisati i koji će biti vaše svakodnevno okružje.

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Degenia Velebitica
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite GRIJANJE
Znak * označava obavezna polja