Guardian ® (300 ml)

k10411

HRK 93

HRK 23.25


HRK 116.25


Opis proizvoda

Guardian ® je dizajniran za sprječavanje rasta i razmnožavanja bakterija, plijesni i gljivica između dva čišćenja. Njegova jedinstvena formula uništava mikroorganizme koji mogu uzrokovati bolesti, neugodne mirise i ponovnu pojavu plijesni na dezinficirano lamelama i  spirali isparivača, i djeluje do šest mjeseci.

Čisti i dezinficira lamele i spirale izmjenjivača  klima i rashladnih uređaja te osigurava optimalnu učinkovitost sustava i uništava potencijalno opasne mikroorganizme.


KARAKTERISTIKE:


  • Zaustavlja ponovnu pojavu bakterija, gljivica i plijesni između
  • Neprekidna zaštitado 6 mjeseci
  • Sprječava nastanak neugodnih mirisai bolesti
  • Održava kakvoću zraka u zatvorenom prostoru
  • Upisa u registar biocidnih pripravaka

 

 

 

 

PODRUČJA PRIMJENE:

Guardian ®  se koristi za zaštitu površina klima i rashladnih od kontaminacije mikroorgan  između dva čišćenja. Guardian ®  na tretiranoj površini stvara tanki, u vodi netopivi  film. Njegova aktivna komponenta uništiti će mikroorganizme koji dođu u kontakt sa zaštićenom površinom. Na taj naćin osugarava da uređaj i nakon pranja i dezinfekcije ostane dulje vrijeme poželjne mikrobiološke čištoće. Uništene mikroorganizme sa površine izmjenjivaća i drenažne tave isprati će kondenzat.


 


UPUTE ZA UPOTREBU:


KORAK 1. - PROTRESITE

Prije upotrebe potrebno je proizvod protresti kako bi se njegova aktivna komponenta što ravnopravnije raspršila po površini.

KORAK 2. - NANOŠENJE

Sredstvo se ravnomjerno raspršivanjem nanosi na čistu površinu.

KORAK 3. - POTREBNO VRIJEME DJELOVANJA

Nakon nanošenja, a prije ponovnog puštanja uređaja u rad, potrebno je ostaviti sredstvo da odstoji na površini cca 20 minuta.

NAPOMENA:

Guardian ® je upisan u Registar biocidnih pripravaka koji se vodi pri Ministarstuvu zdravstva i socijalne skrbi kao biocid za dugotrajnu zaštitu klima i rashladnih uređaja.
Klasa:UP/I-543-04/10-05/420
Urbroj:534-08-01-4/5-10-2


PrijavaRegistracija

VAŠA KOŠARICA

Artikla u košarici: 0

Ukupno: HRK 0

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Degenia Velebitica
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite GRIJANJE
Znak * označava obavezna polja