Kupi ovaj proizvod
Fernox - Alphi-11 Protector
POGLEDAJTE VIDEO Fernox - Alphi-11 Protector
ISPIS DETALJA ZA Fernox - Alphi-11 Protector


Fernox Protector Alphi-11 predstavlja kombinaciju antifriza (mono-propilen glikol) i inhibitora protiv korozije i stvaranja nakupina kamenca. Sredstvo dugotrajno štiti komercijalne sustave grijanja i hlađenja od smrzavanja, unutarnje korozije i stvaranja naslaga kamenca, spriječava koroziju svih metala koji se nalaze u sustavima grijanja i hlađenja, tj. obojenih metala, bakra i legura bakra i aluminija. Fernox Protector Alphi - 11 je kompatibilan sa svim metalima i materijalima koji se obično koriste u sustavima centralnog grijanja.


KARAKTERISTIKE:
  • Dugotrajno štiti od smrzavanja, korozije i nakupina kamenca
  • Čini vodu nekorozivnom prema čeliku, lijevanom željezu, bakru, mesingu i aluminiju
  • Kombinacija antifriza i zaštitnog sredstva
  • Održava učinkovitost sustava i time im produžuje vijek trajanja
  • Kompatibilan sa svim metalima i materijalima koji se obično koriste u sustavima grijanja
  • Nije toksičan
  • Ekološki prihvatljiv

PODRUČJA PRIMJENE:

Komercijalni sustavi grijanja i i hlađenja.

Za neprekidnu zaštitu preporučamo redovitu provjeru razine sredstva Protector Alphie-11 (jednom godišnje). Koncentracija proizvoda može se lako izmjeriti pomoću testa Fernox Protector “One drop” test kit.

 

Fizikalna svojstva:
Fernox Protector Alphi-11 sadrži mono-propilen glikol.
Boja: Bezbojna
Miris: Blagi
Oblik: Bistra tekućina
pH (konc.) 5,7 - 6,1
pH (otop. 25%): 7,0 - 7,5
ST: 1,04 pri 20°C


UPUTE ZA UPOTREBU:
KORAK 1.
Kako bi se osigurala adekvatna zaštita od korozije i stvaranja kamenca preporučuje se koncentracija od 25%. Ova koncentracija će štititi sustav protiv smrzavanja do -11°C. Koncentracija od 40% će štititi protiv smrzavanja do -22°C. Alphi Protector-11 možete uliti u sustav kroz cijev i ekspanzijsku posudu ili ubrizgati izravno u sustav kroz neko drugo odgovarajuće pogodno mjesto. Ulijeva se u sustav nakon što je iz sustava ispuštena količina vode koja je jednaka količini Alphi-11 koji će biti dodan u sustav. Upotrijebite cirkulacijsku pumpu i ostavite da sustav radi nekoliko sati kako bi se postigla jednolična raspodjela. Preporučujemo da se netretirani sustavi temeljito očiste adekvatnim Fernox sredstvom za čišćenje i isperu prije tretiranja s Fernox Protector Alphi-11, jer postojeće nakupine mogu oštetiti instalacije.

NAPOMENA:
Koncentracija 25% 30% 35% 40%
Zaštita -11° C -15° C -18° C -22° C

Video:
Ostali proizvodi

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Fernox
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite MILOC
Znak * označava obavezna polja