Kupi ovaj proizvod
KAMCO HYPER-FLUSH
ISPIS DETALJA ZA KAMCO HYPER-FLUSH


HYPER FLUSH je extra snažan, bezkiselinski proizvod namijenjen za korištenje u sistemima s cirkulirajućom pumpom ili za korištenje s Power Flushing pumpom. Primjenjiv u kućanskim ali i velikim, komercijalnim sistemima.

 

Hyper Flush je bezkiselinska tekućina za ispiranje s dodatnom snagom otapanja krhotina radi lakšeg uklanjanja procesom ispiranja – Power Flushing. Prodire, razgrađuje i otapa hrđu, mulj, tanke naslage kamenca i korozije tijekom normalnog rada sustava pri čemu ne uzrokuje začepljenje i oštećenje pumpe. Hyper Flush je pH neutralan zbog čega se može koristiti i u starim sistemima.

 

Hyper Flush se može koristiti i u sistemima s aluminijskim radijatorima i bojlerima s aluminijskim izmjenjivačem topline. Kompatibilan sa svim metalima koji se obično koriste u sustavima grijanja i ne uzrokuje oštećenje nemetalnih komponenti.

 

Hyper Flush se može primijeniti i kao izvrsno rješenje za predobradu jako začepljenih sistema u kojima se zbog nakupina mulja i taloga ne ostvaruje cirkulacija u radijatorima. Tijekom čišćenja ne stvaraju se plinovi, a tijekom procesa nije potrebno odzračiti radijatore. Nakon upotrebe nije potrebno ispirati.


KARAKTERISTIKE:
  • Otapa i mobilizira naslage korozije, željeznih oksida i mulja
  • Vraća cirkulaciju u hladnim radijatorima
  • Bez potrebe za uklanjanjem radijatora
  • Djeluje tijekom normalnog rada sustava

NAPOMENA:

Pakiranje od 1 litre Hyper Flush (ili 500ml Hyper-Flush koncentrata) dovoljno je za tretman sistema centralnog grijanja s do 100 litara vode (oko 10-12 radijatora). 

Za najbolji učinak, dodati u sistem 2 do 14 dana prije Power Flushinga i ostaviti da sistem normalno radi, a zatim napraviti Power Flushing.

Ukoliko to nije moguće, ostaviti da djeuluje barem sat vremena prije početka Power Flushinga. 


Ostali proizvodi

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Fernox
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite MILOC
Znak * označava obavezna polja