Kupi ovaj proizvod
KAMCO SYSTEM-HUSH
ISPIS DETALJA ZA KAMCO SYSTEM-HUSH


Neki sustavi grijanja su osjetljivi na probleme buke koja može biti uzrokovana tanjim naslagama korozije i kamenca na izmjenjivačima topline. Na nekim sustavima to može biti trajno problem.

 

Dodavanjem SYSTEM-HUSH u sistem za vrijeme normalnog rada očistit će naslage sa izmjenjivaču topline, i ukloniti problem buke u bojleru. Može se koristiti sa svim metalima koji se inače koriste u sistemima grijanja, uključujući obojene metale,mesing, bakar, aluminij i pocinčani čelik.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

1 litra System Hush ( ili 500 ml System Hush Koncentrata) dovoljna je za tretiranje sistema centralnog grijanja od 100 litara (prosječno 10/12 radijatora). Ako je sustav jako zaprljan, preporuča se da ga najprijete isperete Hyper Flush-om.

 

Kako bi osigurali da sav System Hush uđe u sustav, ulijte ga u spremnik nakon što ste iz sustava ispustili vodu. Pustite da se sustav ponovno napuni. System Hush može biti umetnut i direktno u radijator, koristeći SYSTEMSURE injektor.

 

Za vrijeme rada System Hush, sustav bi trebao normalno raditi. Za potpuni učinak treba proći 2-3 tjedna. Nakon što se sustav očisti, System Hush može ostati u sustavu bez potrebe za ispiranjem, iako to serviser može učiniti ukoliko je sustav i dalje zaprljan radi korozijskih ostataka u radijatoru i cijevi.

 

Kako bi u budućnosti zaštitili sustav od korozije i kamenca, nakon čišćenja, dodajte u sustav SYSTEMSAFE DM.


KARAKTERISTIKE:
  • Uklanja hrđu i lake zapečene naslage kamenca iz izmjenjivača topline
  • Djeluje tijekom normalnog rada sustava bez uklanjanja bojlera ili cijevi
  • Može se ostaviti u sustavu

Ostali proizvodi

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Fernox
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite MILOC
Znak * označava obavezna polja