Kupi ovaj proizvod
VerteX
ISPIS DETALJA ZA VerteX


VerteX je adaptivno  sredstvo za čišćenje najnovije generacije širokog spektra djelovanja. Njegova jedinstvena formula omogućuje mu da mijenja pH vrijednost ovisno o vrsti prljavštine s kojom dolazi u kontakt tako da može djelovati kao kiselinsko ili alkalno sredstvo. Zbog svoje prilagodljivosti idealan je za čišćenje unutarnjih i vanjskih jedinica. Brzo prodire kroz hrđu, naslage kamenca, masnoću i organsku prljavštinu. VerteX je siguran za upotrebu na površinama od aluminija i drugih novih legura, kao i površina sa zaštitnim slojem.


KARAKTERISTIKE:
  • Prilagodljivo sredstvo za čišćenje svih oblika prljavštine
  • Djeluje kao lužnato ili kiselinsko sredstvo ovisno o vrsti prljavštine
  • Brzo uklanja naslage masnoće i organskih tvari
  • Učinkovito uklanja naslage hrđe, kamenca i anorganskih soli
  • Neutralan pH 7.6
  • Idealno sredstvo za čišćenje lamela sa zaštitnim premazima
  • Neutralizira sve neugodne mirise

PODRUČJA PRIMJENE:

Jedinstvena formula VerteX-a čini ga savršenim proizvodom za čišćenje isparivača, zrakom hlađenih kondenzatora, uređaja za pripremu zraka, kao i zračnih filtra. Može se koristit u zatvorenom prostoru i u vrijeme kada u njemu borave ljudi.


UPUTE ZA UPOTREBU:
KORAK 1. - Split jedinice - isparivači
1. Isključiti uređaj i izolirajte ga od izvora struje. 2. Razrijedite sredstvo vodom u omjeru 1:8. 3. Otopinu ravnomjerno nanesite po cijeloj površini isparivača. 4. Ostavite da djeluje 5 minuta. Po potrebi možete isprati vodom. * Inače ispiranje nije potrebno - kondenzat koji nastaje prilikom hlađenja isprat će isparivač.Kod čišćenja toplinskih pumpi potrebno je ispiranje.

KORAK 2. - Zrakom hlađeni kondenzatori
1. Razrijedite VerteX vodom u omjeru 1:4 (jedan dio VerteX-a i četiri dijela vode). 2. Otopinu ravnomjerno nanesite niskotlačnim raspršivačem po površini kondenzatora. Najbolji rezultati se postižu ako je površina dobro natopljena, i kako se nanosi na toplu površinu kondenzatora. 3. Ostavite sredstvo da djeluje 5 - 10 min. 4. Isperite prljavštinu i nečistoće s čistom vodom. Otpadna voda nije agresivna i neće oštetiti materijal i opremu koju okružuje. *Počnite čistiti od vrha lamela prema dolje.

KORAK 3. - Velike uređaji za pripremu zraka
1. Ako je moguće osigurajte protok zraka kako bi osigurali što bolje prodiranje sredstva između lamela. Ako to nije moguće uključite uređaj odmah nakon nanošenja sredstva. 2. Razrijeđeno sredstvo nanesite niskotlačnim raspršivaćem po površini i ostavite da djeluje. 3. Nakon 5 min temeljito isperite s čistom vodom.

KORAK 4. - Zračni filtri
VerteX se također može koristiti za čišćenje elektronički filtra za zrak. 1. Isključite uređaj i ventilator. 2. Razrijediti VerteX vodom u omjeru 1:2 dijela. 3. Nanesite otopinu niskotlačnim raspršivačem i ostavite da djeluje 5min. 4. Temeljito isperite s čistom vodom.

NAPOMENA:

Ovaj je proizvod samo za profesionalnu upotrebu. "Upute za korištenje" su samo preporuka dok će pravilna upotreba ovisiti o okolnostima. 


Ostali proizvodi

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Degenia Velebitica
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite GRIJANJE
Znak * označava obavezna polja