Kupi ovaj proizvod
KAMCO SYSTEMSAFE-DM
ISPIS DETALJA ZA KAMCO SYSTEMSAFE-DM


KAMCO SYSTEMSAFE DM pruža dugotrajnu zaštitu, sprječava unutarnju koroziju, kamenac i buku u bojleru. 


KARAKTERISTIKE:
  • Sprječava unutarnju koroziju
  • Sprječava stvaranje kamenca, mulja i mikrobiološku kontaminaciju
  • Štiti i produljuju radni vijek sistema grijanja
  • Kompatibilan sa svim metalima uključujući aluminij

PODRUČJA PRIMJENE:

Nakon što se uklone naslage korozije i kamenca važno je zaštiti sistem od ponovnog stvaranja nakupina. Najbolji način je primjena kvalitetnog inhibitora korozije i kamenca kao što je SystemSafe DM. SystemSafe DM pruža dugotrajnu zaštitu, sprječava unutarnju koroziju, kamenac i buku u bojleru te produljuje radni vijek sistema grijanja i zadržava njegovu prvotnu učinkovitost. Sprječava stvaranje crnog željezovog oksida koji se nakuplja u područjima slabijeg protoka i uzrokuje pojavu hladnih mjesta na radijatorima kao i elektrolitičku i oksidnu koroziju koja dovodi do lokalizirane korozije i propuštanja.

 

SystemSafe DM je kompatibilan sa svim metalima koji se obično koriste u sustavima grijanja uključujući željezo, čelik, mesing, bakar i aluminij. Jednostavno se aplicira u sistem i ne zahtjeva daljnje radnje.

 

SystemSafe DM je testiran i odobren od strane Buildcert/DWTA kao rješenje za dugotrajnu zaštitu od korozije i kamenca u sistemima grijanja. 


NAPOMENA:

Pakiranje od 1 litre SystemSafe DM (ili 500ml SystemSafe DM koncentrata) dovoljno je za tretman sistema centralnog grijanja s do 100 litara vode (oko 10-12 radijatora). 


Ostali proizvodi

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Fernox
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite KLIMA
Znak * označava obavezna polja