SOOTSPRAY™ (414 ml)

g110011

HRK 76.45

HRK 19.11


HRK 95.56


Opis proizvoda

SOOTSPRAY™ je jedinstveni proizvod za uklanjanje čađi u obliku aerosola. Uklanjane čađi sa grijaćih tijela na plin, lož ulje, ugljen ili drva. Katalitički snizuje temperaturu sagorijevanja čađi i omogućuje da čađ u potpunosti sagori. Naknadno ispiranje ili mehaničko čišćenje nije potrebno. Doseže do mjesta do kojih vakuum čistači ne dopiru.

 

SOOTSPRAY™ katalitički snizuje temperaturu sagorijevanja čađi i omogućuje da čađ u potpunosti sagori. Čađ, kombinacija lož ulja i različitih oblika ugljika normalno sagorijeva na temperaturi između 510°C i 540°C Upotrebom SOOTSPRAY™ temperatura sagorijevanja čađi se snizuje i iznosi između 287°C i 315°C. Niža temperatura sagorijevanja omogućuje sagorijevanje veće količine čađi i u hladnijim dijelovima sistema. 


KARAKTERISTIKE:

  • Uklanja čađ
  • Nije zapaljiv
  • Ne sadrži olovo
  • Nije eksplozivan
  • Ne šteti okolišu

 

 

 

 

 


PODRUČJA PRIMJENE:

SOOTSPRAY™ se upotrebljava za uklanjanje čađi u bojlerima, pećima i kotlovima na plin, lož ulje, ugljen ili drva. Uklanja čađ sa uljnih i plinskih plamenika. Prenosi se normalnim strujanjem do mjesta gdje se čađ nataložila. SOOTSPRAY™ omogućuja bez rastavljanje, uklanjanje čađi sa teško dostupnih dijelova.


UPUTE ZA UPOTREBU:


KORAK 1. - Ugasite plamenik
KORAK 2. - Najbolje je jedanput lagano poprskati preko tople površine. Prekomjerno nanošenje smočiti će čađu i odložiti će paljenje.
KORAK 3. - Zapalite čađu paljenjem plamenika.

Ako ima samo malo čađi SOOTSPRAY™ ipak nije uzalud potrošen. Njegovo naknadno djelovanje omogućiti će uklanjanje čađi čim se ona pojavi. Kod nekih goriva ostat će tanki zaštitni film koji ne djeluje izolacijski. Ne upotrebljavati kemijska sredstva za uklanjanje čađi u pećima sa začepljenom, napuknutom ili oštećenom odvodnom cijevi ili dimnjakom kroz koji može doći do iskrenja. Ne pokušavajte zapaliti čađu zasićenu uljem. Takva čađa može se zapaliti i izazvati eksploziju.

PrijavaRegistracija

VAŠA KOŠARICA

Artikla u košarici: 0

Ukupno: HRK 0

ANKETA

Ispunite našu anketu i pomozite nam da našu stranicu učinimo još kvalitetnijom!
Degenia Velebitica
Rectorseal
Degenia Velebitica
Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta “Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja” čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u klimatiziranim prostorima.

Kontaktirajte nas
*IME I PREZIME
*EMAIL ADRESA
PORUKA / UPIT
*Ovdje upišite GRIJANJE
Znak * označava obavezna polja